Брад Пит с признание: Не съм бройкаджия!
Актьорът заяви, че в момента е свободен
Публикувана: 15 Dec 2019 | 17:35

Коя е жената до Брад Пит? Обвързан ли е бившият на Анджелина Джоли? Това се питат фенове на актьора, след като таблоидите го нарочиха, че е бройкаджия и не си губи времето след развода.

 

„Не че се опитвам да избягвам пресата, просто в момента не търся нищо за себе си“. Това каза звездата в интервю за „The New York Times“, с което коментира слуховете има ли наистина гадже.

 

„Не знам вече колко са жените според журналистите, с които съм се срещал през последните две-три години, но нито една от тези истории не е вярна“, обясни с усмивка той.

 

55-годишният актьор посочи, че не бяга от нови връзки, просто в момента те не са приоритет в живота му.

 

Алия Шокат и Чарлийз Терон са актрисите, с които свързваха Брад Пит. Освен тях, медиите писаха и за професора от Масачузетския университет Нери Оксман, както и за бижутера Сат Хари Халса.

 

Пит коментира още, че не чете пресата от 2004 г. насам. Като основна причина за това посочва прекалено негативните материали и текстове с невярна информация за него. 

 

„Не ме интересува кой си, защото животът е борба и е важно как всъщност възприемаш тази борба. Установих, че колкото повече остарявам, приемам всяка борба по-спокойно – като пореден ден в офис и като поредното предизвикателство, което ми носи настоящият ден“, допълва Брад.

 

През септември 2016 г. Анджелина Джоли подаде молба за развод. Процедурата се проточи доста и двамата успяха да се споразумеят едва това лято.

 

Dnes.bg

 

Четете още:  

Коментари ( 0 )