IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Лайфстайл
15:08 | 26 декември 2019
Обновен: 22:18 | 17 март 2024

Българските звезди, които се сдобиха с бебета през 2019 г.

Чии семейства се увеличиха тази година?

По материала работи: Ставри Таргов
Българските звезди, които се сдобиха с бебета през 2019 г.

Те се радват на любовта на хиляди последователи в социалните мрежи. Те са български звезди, доказали се с работата си в различни сфери. Едни се изявяват на екрана, други на театралната и музикална сцена, има и такива, чиито лица виждаме на кориците на списанията. Освен това, което са постигнали в кариерата, много от тях вече се гордеят със семействата и наследниците си.

 

Ето част от известните лица у нас, които станаха родители през 2019 г.:

 

Наум Шопов

 

Съвсем скоро, само преди няколко седмици, Наум Шопов-младши и годеницата му Теа Минкова гушнаха своята рожба. На 5 декември се роди тяхната дъщеричка, която ще носи името Амая.

 

Треперещ от вълнение, актьорът от „Откраднат живот“ сподели две снимки на своите момичета малко след като стана татко.
„Амая Шопова / 05.12.19. Обичам ви, Теа Минкова“, написа щастливият татко.

 

Типично в техен стил, двамата влюбени записаха по един влог – преди и след раждането. Показаха и първи снимки на детенцето си, придружени с кадри от болницата.

 

„Това е от тези моменти, в които искаш да запаметиш всяка една секунда. Гледам я с часове и се опитвам да запомня всеки звук, движение и дишане“, коментира Минкова, която е родила в частна клиника, след секцио.

 

Последователите на звездната двойка забелязаха, че Теа изглежда страхотно само седмица след раждането на момиченцето. Според някои, стегнатото ? тяло се дължи на това, че тя спортува до последно. Други пък смятат, че Минкова е използвала Фотошоп, за да прикрие някои несъвършенства.

 

Криско

 

Знаете ли кое е общото между бебето на Криско и това на Наум Шопов-младши? И двете са момиченца, при това носят едно и също име – Амая. Детето на рапъра обаче се роди по-рано тази година – в края на септември.

 

„Бати стана тати“. Така Криско съобщи в социалните мрежи, че вече е родител и сподели една снимка от болницата.
Изпълнителят и приятелката му Цветелина дълго време криеха какъв е полът на бебето, но отскоро двамата вече показват негови снимки. В едно свое интервю таткото изтъкна, че той е избрал как да кръсти детето.

 

И докато Криско си излезе в бащинство и споделяше снимки с количката, неговата любима успя да върне стройната си фигура само за два месеца.

 

Изпълнителят на „Да или не“ може да се похвали с една успешна година зад гърба си. Освен че му се роди дете, той записа много хитове и даде заявка за нов с последното си парче – „Благодаря ти“. В него той показва мили кадри с бебето

 

Йонислав Йотов – Тото

 

Изпълнителят от известното рап дуо „СкандаУ“ брани строго личния си живот. След като се раздели с предишната си приятелка, той държеше в тайна коя е новата му любов. В края на пролетта обаче се заговори, че двамата ще си имат дете и то проплака в края на септември.

 

Според запознати, момченцето на певеца и танцьорката Кристин Петринска се родило на 21 септември, но до момента и двамата не желаят да разкриват подробности около раждането.

 

Младата двойка дори не е разкрила как се казва бебето, за което почерпиха на погача в края на октомври.
Когато се появява по медиите Тото споделя, че е много щастлив откакто е станал татко, но изтъква, че не иска синът му да бъде известен.

 

"Нека да го оставим сам да избере своята съдба", посочва рапърът.
Единствените снимки, които приятелката на Йонислав е споделила до момента, са от отбелязването на 40 дни от раждането на бебето. На тях се вижда само украсата и това как се казва то – Доминик.

 

Александра и Даниел Петканови

 

Те сключиха брак в „Биг Брадър“ и никой не очакваше той да продължи толкова дълго. Противно на слуховете, че моделът отново ще изневери на тв водещия, двамата са по-щастливи от всякога, при това се радват на първородния си син.

 

„Най-накрая и от мен да излезе човек!“, написа Александра Богданска-Петканова в социалните мрежи, която даде живот на момченцето на 30 януари. Веднага след раждането му, малкият Габриел стана едно от най-известните бебета, защото му направиха собствен акаунт в Instagram, който има хиляди последователи.

 

„Роди се звезда“, пишеше на част от украсата, поръчана по повод погачата за навършването на 40 дни от раждането на момченцето.

 

Алекс и Дани, които споделят доста за личния си живот във своя канал в YouTube и социалните мрежи, избраха името на сина си след допитване сред техните последователи. Дори моделът направи свой блог, в който да споделя опита си като майка.

 

Вижте още кои звезди се сдобиха с наследници в Tialoto.bg

Коментари

Новини Варна