IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Лайфстайл
15:29 | 5 януари 2020
Обновен: 13:59 | 19 март 2024

Българите са на 17-о място по сексапил в света

Украйна е на първо място

По материала работи: Борис Проданов
Българите са на 17-о място по сексапил в света

Всяка година се правят всевъзможни класации някои от които са забавни, други са откровено абсурдни, но сега решихме да ви представим една, която за някои ще бъде смешна, но за други ще бъде повод за гордост.

 

Някои нации са по-секси от други или поне такива са резултатите от проучване на сайта bigseventravel. Аудиторията му класира къде по света са най-красивите хора. На потребителите не е била предоставена интерпретация на думата "секси", така че интерпретацията е оставена на тях.

 

Според речника Мериам-Уебстър "секси" е "като цяло привлекателен или събуждащ интерес". Докато красотата моце да бъде само външен показател, може би е малко неприятно за националностите, които са класирани като най-малко сексапилни в света. Съжаляваме, Ирландия. Е, за нас, българите, остава успокоението, че сме в топ 20 и по-конкретно на 17-о място.

 

20. Унгария

Жа Жа Габор е една от най-красивите звезди, които Холивуд е виждал, така че е релевантно унгарците да влязат в топ 20. Друго известна личност с унгарски произход е Дрю Баримор.

 

19. Япония

Древната страна на елегантността, ароматните вишни и гейшите е другото място, където можете да видите атрактивни хора.


18. Чехия

Тя е родно място на някои от най-известните модели и лица - Ивана Тръмп, Каролина Куркова, Полина Порижкова.


17. България

Малката балканска страна може би не съвсем очаквано е доста напред в класацията. А от сайта препоръчват на потребителите си да обърнат внимание на Григор Димитров и Нина Добрев.


16. Испания

Всяка нация, която може да поддържа фигурата си с месо, червено вино и сирене, няма как да не бъде секси. А едни от емблематичните примери са Антонио Бандерас, Пенелопе Крус и Енрике Иглесиас.


15. Барбадос

Може би неустоимия акцент, а може би възприемането на Барбадос като рай на земята са повлияли на оценката. Какво и да е хората от Барбадос са много впечатляващи, а типичен пример е Риана.

 

14. Кения

Изненадани ли сте? Не бива, защото представители на африканската страна са Лупита Нионго, която е чест гост на червения килим. А за пример е даван и олипийският шампион на 800 м бягане - Дейвид Рудиша.


13. Холандия

Холандците се характеризират с височина, честност и неподправен стил. Те са хората, които направиха колоезденото модерно, което несъмнено е знак за сексапил. От Холандия произлизат Еди Ван Хален и Афроджак.


12. Франция

Езикът на любовта, афродизиаците и още нещо. Това обаче не е достатъчно, за да влязат в топ 10, въпреки това несъмнено французите са секси и то не от вчера. Погледнете младата Брижит Бардо, Катрин Деньов, Ален Делон и много други.


11. Индонезия

За индонезийците семейството, музиката и фиестите са особено важни. Това може да бъдат доста привлекателни приоритети - и особено сексуално. Певицата Агнес Моника е един типичен пример за привлекателността на индонезийците.


10. Канада

Всички знаем, че има един филм, който може да убеди всеки в сексапила на канадците и той е "Тетрадката". От Канада произлизат Раян Гослинг, Рейчъл Макадамс, Раян Рейнолдс, Дрейк.


9. Великобритания

Квинтесенцията на британската привлекателност може би е Мистър Дарси, изигран от Колин Фърт, но в същото време имаме представители като Джуд Лоу и Стормзи.


8. Армения

Едва ли в момента има по-известно арменско семейство в света от клана Кардашиян, разбира се не бива да забравяме и неустоимата Шер.


7. Италия

От София Лорен до Моника Белучи - италианските жени са едни от най-красивите в света. А какво можем да кажем за мъжете? Бабата и дядото на Брадли Купър са италианци.


6. Южна Африка

Южна Африка е чудесна пресечна точка на култури, което създава чудесни условия за красиво разнообразие, а и е доста секси място. Оттам произхождат Чарлийз Терон и Илон Мъск.


5. Австралия

Явно общото впечатление за австралийците е, че са секси сърфъри. А Кайли Миноуг, Хю Джакман и Хийт Леджър, независимо дали са сърфъри или не, определено са секси.


4. Бразилия

Бразилия ни даде изрязаните бикини и "феномени" като Роналдо и Адриана Лима.


3. Филипините

Може би най-типичният представител на филипинците е професионалният боксьор Мани Пакиао, но и Бруно Марс и много участнички в конкурса "Мис Свят" ги извеждат напред в класацията.


2. Дания

Впечатляващото 2-ро място на датчаните доказва, че са сексапилни на много нива. Една сексапилна нация, но доста незаинтересована от това. Сред представителите на Дания са Бригите Нилсен и Виго Мортенсен.


1. Украйна

Украинците определено имат поразителна визия и са оглавили класацията за 2019 г. Ако някой все пак не е съгласен, нека погледне Мила Кунис.

 

dir.bg

Коментари

Новини Варна