IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Лайфстайл
12:44 | 28 февруари 2020
Обновен: 08:04 | 28 март 2024

Хари и Меган в Англия за сватбата на принцеса Беатрис

Церемонията е в края на май

По материала работи: Пламен Янков
Хари и Меган в Англия за сватбата на принцеса Беатрис

Драмата около напускането на кралското семейство от страна на Меган Маркъл и принц Хари, явно не е повлияла толкова силно на принцеса Беатрис. Тя вдига сватба на 29 май и се съобщава, че е изпратила специални покани на братовчед си и жена му за церемонията.


Така Меган и Хари трябва в края на пролетта да се завърнат в Англия, за да присъстват на сватбата, твърдят източници на изданието "Page Six".


Преди няколко дни от друга медия обаче коментираха, че е възможно Хари и Меган да пропуснат сватбената церемония и да останат в Канада.


"Проблемът на Хари и Меган е, че те се мислят за по-големи от институцията. Срамно е, че нещата станаха такива", казва източник на "Daily Telegraph", цитиран от Teenproblem.net.


Скоро от двореца "Кенсингтън" обявиха, че вече за Хари и Меган няма да може да бъде използван термина "кралски особи" и двамата съпрузи се противопоставиха на решението на кралица Елизабет.


Те заявиха, че кралицата няма юрисдикция относно използването на този термин с цел печелене на пари извън границите на Великобритания. Принцът и жена му съобщиха, че няма такива ограничения за други членове на семейството.


"Те се отнасят с нас по различен начин", коментираха те.


Четете още: Бившият съпруг на Памела Андерсън ще се жени отново

Коментари

Новини Варна