IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Област Варна
11:40 | 29 юли 2019
Обновен: 00:29 | 29 март 2024

Високо отличие за прокурор Искра Атанасова от Апелативна прокуратура във Варна

Награждаването е със заповед на главния прокурор на Република България

По материала работи: Пламен Янков
Високо отличие за прокурор Искра Атанасова от Апелативна прокуратура във Варна

Високото отличие на прокурор Искра Атанасова бе връчено тържествено пред колектива на Апелативната прокуратура от административния ръководител Владимир Чавдаров
 

Почетен знак на Прокуратурата на Република България за отлично изпълнение на служебните задължения бе връчен днес, 29 юли, на прокурор Искра Атанасова от Апелативната прокуратура във Варна. Награждаването на прокурор Атанасова, която има близо 37 години прокурорски стаж, е със заповед на главния прокурор на Република България.
 

Високото отличие бе връчено тържествено пред колектива на Апелативната прокуратура от административния ръководител Владимир Чавдаров, който й пожела здраве и лично щастие. 
 

Поздравления до прокурор Искра Атанасова отправиха в специално обръщение и членовете на прокурорската колегия на ВСС. „Оценяваме, че с професионалното си поведение и високия морал сте един от магистратите, които изградиха съвременния облик на българското правосъдие. Благодарим Ви за проявената почтеност и за личния принос за въздаване на правосъдие, което оставя в обществото чувството за законова и човешка справедливост“,  се казва в поздравлението.

Коментари

antonpopo1 ( преди 2 години )
Съгласен съм с това отличие но си мисля,че е малко късно защото такива хора като нея липсват въобще в варненската прокуроратура която и да е от тях!!!Аз съм затворник с много дълъг стаж самоче в затвора,имота открито мога да заявя,че тази жена заслужава много повече аплаус от мен.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 0
Новини Варна