Благотворителен концерт в помощ на децата на загинали служители на МВР ще се проведе днес във Варна
По време на събитието по традиция присъстващите ще имат възможност да видят демонстрация с полицейска, пожарна техника и помощни средства
Публикувана: 15 Jun 2019 | 8:54

10-ти юбилеен концерт „С обич за децата, в памет на бащите герои“  ще се проведе днес във Варна на Амфитеатъра под Пантеона в Морската градина. Министър Младен Маринов ще присъства събитието. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

 

Проявата се организира от Синдикална федерация на служителите в МВР – Варна, която чества тази година десет години от своето основаване и е под патронажа на кмета на Варна Иван Портних. Очаква се сред гостите на събитието да бъдат областният управител Стоян Пасев, Варненският и Великопреславски митрополит Йоан, началникът на ОД МВР Варна комисар Даниел Пашов и др.

 

 

Инициативата е в подкрепа на децата и семействата на загинали и пострадали при изпълнение на служебния си дълг полицаи и пожарникари от Областните структури на МВР .

 

 

Средствата, събрани по време на концерта ще отидат за подпомагане на децата и семействата на загиналите и пострадали служители от системата на МВР .

 

 

По време на събитието по традиция присъстващите ще имат възможност да видят демонстрация с полицейска, пожарна техника и помощни средства. Ще бъде представена военна техника на Военноморските сили и на Военна полиция.

 

 

Ще бъде спазена традицията  Представителният духов оркестър на Военноморските сили на Република България с диригент  капитан трети ранг Мирослав Трифонов да сложи началото на благотворителният концерт с изпълнение на химна на Република България.

 

Коментари ( 0 )