IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Общество
13:08 | 7 ноември 2019
Обновен: 19:35 | 21 март 2024

Ученици станаха зам.-кметове на Варна за един ден

15 възпитаници на Варненската търговска гимназия "Георги Стойков Раковски" станаха част от екипа на общинската администрация

По материала работи: Слав Велев
Ученици станаха зам.-кметове на Варна за един ден

15 ученици от Варненската търговска гимназия "Георги Стойков Раковски" станаха част от екипа на общинската администрация за един ден. Гимназистите влязоха в ролята на заместник-кметове, директори на дирекции или началник-отдели, за да се запознаят с задълженията и отговорностите в общинската структура.

Мира Павлова от 9 клас зае мястото на зам.-кмета Христо Иванов. Връстниците й Даниел Стоянов и Тодор Жеков се запознаха с работата на зам.-кмета Тодор Иванов.

В рамките на инициативата се включиха още: Дария Ръсовска и Моника Атанасова от 9 клас на мястото на  директора на дирекция  “Култура и духовно развитие"; Моника Атанасова и Симона Петкова 10 клас заеха поста на директор на дирекция "Социални дейности"; Кристиана Георгиева и Лора Недева, 9 клас – директор на дирекция „Туризъм“, Анна-Мария Стоянова, 9 клас - директор на дирекция "Образование и младежки дейности"; Симона Шилакова  и Джесика Атанасова, 9 клас, - директор на дирекция "Управление на сигурността и контрол на обществения ред"; Ангел Добрев 9 клас - началник-отдел "Отбранително-мобилизационна подготовка" в дирекция "Управление на сигурността и контрол на обществения ред" и Славена Георгиева и Велиана Майсторова, 12 клас, участваха в работата на дирекция „Спорт“.

Коментари

Новини Варна