IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Политика
20:44 | 26 септември 2016
Обновен: 21:46 | 21 март 2024

Кандидатът за президент Каракачанов поиска спиране на мигрантите

Във Варна бе първата пресконференция на коалицията "Обединени патриоти"

По материала работи: Слав Велев
Кандидатът за президент Каракачанов поиска спиране на мигрантите

Кандидатът за президент, издигнат от коалицията "Обединени патриоти" - Красимир Каракачанов, поиска недопускането на нелегалните мигранти на българска територия. Това ще бъде основен приоритет, ако бъда избран за президент и върховен главнокомандващ, каза във Варна лидерът на ВМРО. Не бива да допускаме никакви сделки с Брюксел по този въпрос, категоричен е Каракачанов.


Той поясни, че във Варна бе първата пресконференция на "Обединени патриоти", като в коалицията влизат ВМРО, "Патриотичен фронт" и "Атака". Така ние, патриорите, с тази коалиция показахме, че се обединяваме, когато нацията е застрашена, каза Красимир Каракачанов.
 

Политиката на Ангела Меркел по отношениен на мигрантите е глупава, категоричен е Каракачанов. Заради нея Европа се пренасели с мигранти. Ние сме твърдо за затваряне на границите на Европа, каза лидерът на ВМРО. Според него трябва да се използват силови методи за спиране на мигрантския поток, като за целта трябва да се включат армията и полицията.


Пламен Янков

Коментари

Новини Варна