IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
21:45 | 17 януари 2017
Обновен: 12:00 | 17 април 2024

От Челси питат за крило на Боро

Сините са хвърлили око на бързоногия Адама Траоре

По материала работи: Юлиян Атанасов
От Челси питат за крило на Боро

Челси е отправил запитване към Мидълзбро за крилото на новака Адама Траоре, съобщава „Скай Спортс”. Футболистът пристигна в Боро в самия край на летния трансферен период от Астън Вила и макар и да не играе чак толкова редовно, е хванал окото на Антонио Конте благодарение най-вече на изумителната си бързина. 20-годишният играч, който е продукт на школата на Барселона, има 14 участия през този сезон за отбора на Айтор Каранка, но в доста от мачовете влиза от пейката.

 

Мениджърът на лидера явно се оглежда за нови попълнения, след като Челси се раздели с Джон Оби Микел и Оскар. За евентуална сделка  влияние може да окаже евентуалното преминаване на резервата Патрик Бамфорд в тима от североизтока, където той игра за сезон 2014-15. Челси иска 8 милиона за играч, който още няма официален двубой за отбора, но ако го пусне на „Ривърсайд” може да се договори за Траоре.

gol.bg

 

Четете още: Христо Бонев се подобрява, вече го раздвижват

Коментари

Новини Варна