IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Спорт
12:05 | 18 януари 2017
Обновен: 12:24 | 22 март 2024

Ибра на "Олд Трафорд" още 2 години

В Юнайтед са толкова доволни от шведа, че ще му предложат да остане, докато навърши 37

По материала работи: Юлиян Атанасов
Ибра на "Олд Трафорд" още 2 години

Манчестър Юнайтед ще задържи голмайстора си Златан Ибрахимович още 2 години, съобщава вестник „Сън“. Шведът подписа за един сезон миналото лято с опция за още един при добро представяне. С 19 гола до момента на сметката си обаче, от клуба не само ще се възползват от клаузата да го задържат, но и ще му предложат контракт за още една година след това.

 

Ако това се случи шведът ще остане на „Олд Трафорд“, докато навърши 37 години и ще бъде част от Червените дяволи до лятото на 2019-а. Качествата му на лидер също го правят играч, който Жозе Моуриньо иска да има в отбора на всяка цена. Той не започна особено добре кариерата си в отбора, но от началото на ноември е неудържим, както има 13 гола в последните си 13 мача, сред които бе и изравнителното му попадение миналия уикенд срещу Ливърпул. Според английския таблоид в клуба се замислят да му предложат дори и треньорска роля, след като приключи кариерата си, но все пак това е твърде далеч във времето на този етап.

 

gol.bg

 

Четете още: От Челси питат за крило на Боро

Коментари

Новини Варна