IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
11:55 | 21 ноември 2017
Обновен: 04:21 | 25 април 2024

Гризман: Не съжалявам, че останах в Атлетико

Скоро отново ще вкарвам, казва нападателят на Дюшекчиите

По материала работи: Юлиян Атанасов
Гризман: Не съжалявам, че останах в Атлетико

Звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман твърди, че не съжалява за оставането си в клуба и не води разговори за напускането си през януари. Французинът не е в особено добра форма досега през сезона и отново има сериозни слухове, че може да бъде продаден. Това обаче ще стане най-рано след края на сезона, като Манчестър Юнайтед и Барселона са сериозни опции за него. Нападателят обаче е категоричен, че се чувства щастлив при Дюшекчиите. „Не съжалявам, че останах в Атлетико. Това бе мой избор и аз съм доволен от него, макар че вече в 7 поредни мача съм без гол. Скоро обаче отново ще вкарам“ заяви Гризман пред френския телевизионен канал „Телефуут“.

 

„Не съм водил разговори за напускане през януари. Тогава при нас ще дойдат Диего Коста и Витоло и ще се опитаме да завършим силно сезона. Дали съм разбрал да си тръгна? Не съм обсъждал подобно нещо с президента“ добави той. „Доволен съм от представянето си за националния отбор, но не и от мачовете си за Атлетико. Трябва да се подобря и всичко зависи от мен. Необходимо е усърдие, за да помогна на отбора да стигне до върха“ каза още Гризман.

gol.bg

 

Четете още: България със злато на престижния карате турнир във Венеция

Коментари

Новини Варна