IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
15:29 | 7 декември 2017
Обновен: 04:43 | 25 април 2024

България с рекорден брой съдии на мондиала по киокушин в Русия

Световното в най-твърдия стил е в Екатеринбург на 9 и 10 декември

По материала работи: Борис Проданов
България с рекорден брой съдии на мондиала по киокушин в Русия

Не само състезателите се подготвят усилено за предстоящите срещи от световното първенство по карате киокушин на KWU през уикенда, но и съдиите!

 

След съдийския семинар в сряда, вторият ден от подготовката им започна с практика и писмен тест, на който всички наши представители се справиха отлично.

 

Тази година България е една от двете страни с най-много съдии на първенството - шестима. Домакините от Русия също ще имат шестима рефери.

В петък предстоят тегленето на жребия и кантар, съобщи официалната фейсбук страница на Българската карате киокушин федерация. Мондиалът в най-твърдия стил в Екатеринбург на 9 и 10 декември.

 

Отборът е в следния състав: Габриела Мирчева, Александър Команов, Иван Команов, Кристиян Дойчев, Георги Дойчев, Михаела Иванова, Красимира Мирева, Ия Костова, Христо Георгиев, Стилиян Петков и Дилян Николов. 

 

Треньор на мъжете и жените в отбора ни е сенсей Захари Дамянов - абсолютен световен шампион по карате киокушин, а помощник-треньори - сенсеите Живко Андреев и Христо Христов. Семпай Станислава Бойчева е помощник- треньор на жените.

 

Още по темата: Голяма група национали на световното по киокушин в Русия

Коментари

Новини Варна