IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
21:05 | 25 април 2018
Обновен: 08:58 | 17 април 2024

Делио Роси: Ще мислим за Славия, когато дойде време

Бяхме повече от отбор в тези два двубоя, коментира наставникът на Левски

По материала работи: Пламен Янков
Снимка Sportal.bg

Наставникът на Левски Делио Роси бе много щастлив след класирането на тима му на финала за Купата на България, отбелязва sportal.bg. “Сините” завършиха наравно 2:2 с ЦСКА-София на националния стадион “Васил Левски” и с общ резултат 4:2 ще играят на финала на турнира срещу Славия. Футболистите на Левски играха с човек по-малко от 28-ата минута, след като Кали Тиам бе изгонен с директен червен картон за нарушение срещу Фернандо Каранга. 

 

“Щастлив съм за момчетата и феновете на отбора. Постигнахме това, което заслужавахме. За съжаление обаче не победихме. Да преминеш тази фаза от турнира срещу най-големия съперник е важно за всички фенове. Не сме направили нищо все още. Имаме и финал пред нас. Бяхме повече от отбор в тези два двубоя. Когато бяхме с 10 души на терена, имахме доста положения. Съжалявам, че не успяхме да победим. Не е лесно да играеш с десетима. Отборът обаче знае как да подхожда в такива ситуации и как да се движи по терена. Най-добрият начин да се справим с тази ситуация бе да търсим попадение. Финалът със Славия ще бъде доста по-труден, защото ще сме смятани за фаворити. Ще празнуваме до края на вечерта. От утре обаче мислим за следващия двубой. Ще мислим за отбора на Славия, когато дойде време да играем срещу него”, коментира Роси. 

 

Четете още Левски на финал за Купата след зрелищен реванш с ЦСКА-София

Коментари

Новини Варна