IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
13:15 | 17 септември 2018
Обновен: 07:56 | 17 април 2024

Клоп подпука ПСЖ: Лесно им е във Франция

Ние играем в двата най-силни турнира в света, заяви мениджърът на Ливърпу

По материала работи: Слав Велев
Клоп подпука ПСЖ: Лесно им е във Франция

Юрген Клоп отправи словесна атака към следващия съперник на тима – ПСЖ. Според мениджъра на Ливърпул парижани имат комфорта да играят в слабо първенство и заради това в последния мач срещу Сент Етиен дадоха почивка на Неймар и Маркиньос, докато Килиан Мбапе не игра заради наказание.През последните години ПСЖ изхарчи цяло състояние, за да спечели Шампионската лига и ще опита да го направи и този сезон, но групата е доста тежка. Освен Ливърпул в нея са още отборите на Наполи и Цървена звезда.

 

„Ние се състезаваме в двата най-трудни турнира в света – Висшата лига и Шампионската лига. Но нещата са такива, трудните моменти ни държат заедно, защото нямаме и една лесна секунда.Ще опитаме да сме готови за ПСЖ. Ще опитаме да се подготвим, но те са много добри. Имат много добър футболен проект и дори дадоха почивка на двама основни играчи в последния си мач. Хората казват за нас, че тази година трябва да спечелим трофея, след като играхме финал, но я стига…“, каза в типичен стил Клоп.

 

gol.bg

Четете още: Арсений и Василики спечелиха плувни титли в открити води

Коментари

Новини Варна