Треньорът на Дунав: Надявам се да върнем хората на стадиона
Людмил Киров с коментар преди контролата с румънския “Астра”
Публикувана: 11 Oct 2018 | 18:15

Старши треньорът на “Дунав” Людмил Киров говори пред официалния сайт на клуба преди контролата с румънския “Астра”. Мачът е на 12 октомври, петък от 16.30 часа в Гюргево.


– Господин Киров, как върви подготовката за контролата с Астра Гюргево?

– Мисля, че футболистите работят абсолютно професионално. Справят се във всяко едно занимание. Всичко върви по план. Утре предстои една добра проверка с отбора на Астра Гюргево. Ще направим някои експерименти. Ще се опитаме да дадем шанс на тези футболисти, които са играли до сега по-малко. Съответно да започнат като титуляри в утрешната контрола. Надявам се, че ще стане добра контрола.


– Всички  футболисти ли са на разположение за срещата? Има ли контузени състезатели?

– Контузени са само Борислав  Балджийски и Божидар Васев. Всички други са готови на 100 %.

 

– В предстоящата контрола ще бъде ли даден шанс на футболистите, които имат по малко игрови минути в официалните мачове?

– Да, точно това казах. Тези, които до сега са играли по-малко ще им бъде  даден шанс. Затова са тези проверки, за да могат да натрупат малко повече игрови опит.


– Как се чувствате преди завръщането Ви пред родната публика в Русе и предстоящата домакинска среща срещу Локомотив Пловдив?

– Това ще е доста хубав момент за мен. Аз като русенец, за първи път ще водя представителния отбор на града, така че чувството за мен ще бъде неописуемо. Да се надяваме, че по най-бързия начин ще успеем да върнем и хората на стадиона. Иска ми се да виждам трибуните пълни, както бяха предната година. Надявам се, че ще успея.

 

Четете още Дунав с нов треньор

Коментари ( 0 )