IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
17:37 | 22 октомври 2018
Обновен: 02:07 | 28 февруари 2024

Бой в Реал Мадрид! Серхио Рамос си изпусна нервите

Капитанът на "кралете" се вбеси на юноша

По материала работи: Юлиян Атанасов
Бой в Реал Мадрид! Серхио Рамос си изпусна нервите

Капитанът на европейския клубен шампион Реал Мадрид Серхио Рамос изпусна нервите си по време на последната тренировка. Той се изнерви от нескопосан опит на юношата Серхио Регилон да отнеме топката.Защитникът реагира реагира бурно на действията на 21-годишния си съотборник и го уцели с топка от близко разстояние.

 

Рамос не се задоволи само с това и продължи с нападките, като последва нов удар с топка, но този път в краката на Регилон. На крайни действия попречи намесата на Лука Модрич, който успя да усмири Рамос.Реал Мадрид утре излиза в мач от третия кръг на груповата фаза на Шампионската лига срещу Виктория Пилзен. "Белите" са в сериозна криза и нямат победа от 5 мача във всички турнири, в които допуснаха 4 загуби и вкараха едва 1 гол.Слабите резултати явно са повлияли и на опитния защитник, а бъдещето на треньора Юлен Лопетеги е поставено на карта. В неделя за "кралете" предстои гостуване на големия съперник Барселона в дербито на Ла Лига.

gol.bg

Четете още: 31 медала за плувците на Астери (Варна) в турнира Златна Добруджа

Коментари

Новини Варна