IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Спорт
11:37 | 9 ноември 2018
Обновен: 07:39 | 17 април 2024

Ракетите продължават да летят ниско в НБА

Тъндър нанесе нова тежка загуба на Хюстън

По материала работи: Пламен Янков
Ракетите продължават да летят ниско в НБА

Баскетболистите на Хюстън продължават с колебанията си и тази нощ паднаха тежко при гостуването си на Оклахома Сити с 80:98. 

Ракетите, които бяха един от най-добрите отбори в нападение през миналия сезон, сега са едва 26-и в Лигата и не случайно показателите им са едва 4-6. 

„В атака сме анемични. Положението е много зле. Не зная защо се получава така. Сякаш ни липсва увереност. Трябва обаче да намерим отговорите“ заяви треньорът Майк ДиАнтони, чийто тим не успя за трети път през сезона да стигне границата от 90 точки, при положение, че резултатността в лигата се е повишила сериозно. 

Джеймс Хардън реализира 19 точки за тексасци, които изостанаха с 14 точки на почивката и след това така и не стигнаха до обрат. Пол Джордж поведе Тъндър към 7-и пореден успех с 20 точки, а Оклахома Сити отново бе без Ръсел Уестбрук, но това не се усети изобщо и тимът се подобри до 7-4. 

В другите два мача Бостън навакса 22 точки изоставане в средата на втората част и навакса 15 в последната, за да победи Финикс със 116:109 след продължение. Кайри Ървинг се отчете с 39 точки за Селтикс. Портланд пък спечели у дома срещу ЛА Клипърс със 116:105 след 25 точки на Деймиън Лилард и подобри баланса си до 9-3.

Gol.bg 
 

Коментари

Новини Варна