IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Спорт
09:54 | 12 ноември 2018
Обновен: 13:18 | 15 март 2024

Нойер: Бяхме глупави! Ройс ме изрита в корема и спечели дузпа

"Борусия създаде 5-6 опасности и вкара три гола", изчисли вратарят на Байерн

По материала работи: Пламен Янков
Снимка: Stadiumastro

Вратарят на Байерн Мюнхен Мануел Нойер похвали представянето на съотборниците си в дербито с Борусия Дортмунд, но изрази мнение, че тимът не е играл умно.



Баварците доминираха през първото полувреме и не позволиха на вестфалци да разгърнат играта си насред "Сигнал Идуна Парк", но след това темпото им спадна и Борусия сътвори пълен обрат.



"Ние влязохме на почивката след много добра игра през първата част, но проблемът се оказаха нашите грешки. Имаше 5-6 ситуации, в които Дортмунд беше опасен и от тях ни вкара три гола", анализира Нойер.

 

"Ние имахме проблеми, когато те тичаха към вратата ни. Ставаше ни все по-трудно. Всички можем да разчитаме класирането. Не играхме зле, но ни липсваше хитрост, за да си тръгнем с победата. А тя беше напълно възможна."

 

"Дузпата за Дортмунд? Ройс изигра ситуацията с чувство - аз веднага дръпнах ръцете си, защото усетих, че той търси дузпата. Той вече нямаше никакъв шанс да достигне топката, но разбира се, че ще потърси контакта. И съдията може да посочи бялата точка в такава ситуация. Марко ме изрита в корема, но получи дузпа", добави Нойер.


Gol.bg 
 

Четете още:

Коментари

Новини Варна