IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Спорт
10:12 | 30 март 2019
Обновен: 14:59 | 25 април 2024

Тервел Пулев: Ако жена е сексуално пресирана, ще стои ли в компанията ни до 06:00 сутринта?

Скандалът с целувката на Кобрата продължава

По материала работи: Пламен Янков
Снимка: Facebook

Тервел Пулев за пореден път защити брат си Кубрат, който може да попадне под удара на американските закони, след като целуна репортерката Джен Суши. Случката засенчи победата му над румънеца Богдан Дину.


Dnes.bg припомня, че спортната комисия отне временно лиценза на Пулев и той не може да се боксира на територията на САЩ. Следващото заседание на комисията е на 14 май, а решението може сериозно да засегне неговата кариера. Той трябва да се бие след няколко месеца в Ню Йорк и от това решение зависи дали ще се състои двубоят.


Тервел пък пъсна снимки след двубоя миналата седмица, на която се вижда, че Джен никак не е толкова разстроена, колкото обясни след прословутата целувка.  


"Ако една жена е сексуално пресирана, насилена или застрашена по някакъв начин, от някой в компанията, вероятно не би останала цяла нощ до 6:00 сутринта. Не би стояла в скута на различните мъже на въпросната компания", написа Тервел под кадъра.


Още по темата: Официално: Отнеха лиценза на Кобрата


 

Коментари

Новини Варна