IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
11:24 | 18 юни 2019
Обновен: 07:11 | 29 февруари 2024

Юнайтед използва хитър ход в битката за Магуайър

Отборът ще предложи Перейра като част от сделката

По материала работи: Пламен Янков
Юнайтед използва хитър ход в битката за Магуайър

Манчестър Юнайтед планира да използва бразилеца Андреас Перейра като част от сделката по опитите за привличането на Хари Магуайър от състава на Лестър, твърди "Сън", цитиран от Gol.bg.
 

Битката за централния бранител ще бъде жестока, тъй като той е силно желан и от Манчестър Сити, но "лисиците" са му поставили цена от 90 милиона паунда и от тима силно се надяват, че тази цифра ще отблъсне кандидат-купувачите му.
 

До момента това е рекордна цифра за бранител и ако някой от двата манчестърски тима я плати ще постави нов световен рекорд за привличането на най-скъпия защитник в света.
 

Все пак обаче от Юнайтед са наясно, че мениджърът на Лестър Брендън Роджърс е голям почитател на 23-годишния Перейра и силно се надяват, че като го включат в сделката ще имат солидно предимство пред "гражданите" за привличането на английския национал.
 

Името на Магуайър от доста време е свързвано с грандовете на Острова, но по една или друга причина той продължава да се състезава за "лисиците".


Четете още: Челси отхвърли оферти от Барса и Атлетико

Коментари

Новини Варна