IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
11:33 | 5 януари 2020
Обновен: 19:01 | 17 април 2024

Валят оставки в „Спартак“ (Варна)

Отборът от Втора лига утре трябва да започне зимна подготовка

По материала работи: Борис Проданов
Снимка ОФИЦИАЛЕН САЙТ ФК "СПАРТАК" (ВАРНА)

Шефът на УС на футболния клуб „Спартак“ (Варна) Борислав Георгиев-Бобъра и др. 4-ма членове на ръководството – Евгени Балев, Мартин Зафиров, Евгени Иванов и Радостин Станев хвърлиха оставки на Общото събрание, провело се в Юнашкия салон. Легендата на „соколите“ Красимир Зафиров си тръгна от Управителния съвет по собствено желание. Припомняме, че този състав на управата на „Спартак“ (Варна) беше избран преди година, а утре тимът от Втора лига трябва да стартира зимна подготовка. Предвидени са и 9 контроли през паузата, търси се старши треньор.

 

Борислав Георгиев коментира пред медиите, че до масовите оставки се е стигнало, след поискано напускане само на един член на УС. Общото събрание е било против и тогава в знак на протест ръководството е напуснало, защото не счита, че агитката трябва да управлява футболния клуб.

 

След месец ще стане ясно дали оставките са приети. Дотогава УС се налага да си изпълнява задълженията. Бобъра се притеснява, че преди скандала на Общото събрание е имало уговорено финансиране на „соколите“ до края на годината, но сега бъдещето на „Спартак“ (Варна) е под въпрос.

 

Прочетете още: Ясни контролите на "Спартак" (Варна)

Коментари

Новини Варна