IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Спорт
09:21 | 18 януари 2020
Обновен: 19:33 | 25 април 2024

Божидар Аврамов се завърна в „Черно море Тича“

Радостен съм, че съм тук, с тези момчета и този треньор. Ще помогна с каквото мога, коментира 29-годишният варненец

По материала работи: Пламен Янков
Божидар Аврамов се завърна в „Черно море Тича“

Един от любимците на варненската публика Божо Аврамов ще облече отново екипа на Черно море Тича и ще вземе участие в днешния мач срещу Академик Бултекс 99, съобщиха на официалния сайт на варненския баскетболен клуб. Това стана ясно вчера, след като всички документи бяха уредени. Аврамов се завърна в България след като прекрати договора си с румънския Питещ и ще играе за родния Черно море Тича, като това е второ завръщане във Варна за него. Припомняме, че Божо изигра 10 мача през сезон 2014-15, преди да замине за JuveCaserta в Италия.


„Радостен съм, че съм тук, с тези момчета и този треньор. Ще помогна с каквото мога“ коментира Аврамов за възможността отново да играе в зала Конгресна, ДКС. 29-годишният варненец е играл пред родна публика заедно с Пламен Алексиев, Веско Георгиев и Симеон Илиев, а треньор в юношеската му възраст е бил точно Галин Стоянов – Патрик.


Ръководството на клуба оценява и благодари за желанието на Божо да играе точно за Черно море Тича в този труден момент за клуба. При подходящо предложение от чуждестранен клуб, Аврамов ще е свободен да продължи кариерата си, където пожелае.

 

Четете още

Божидар Аврамов: Варна винаги е била баскетболната школа на България

Саша Топчов: Баскетболът е в кръвта ми

Галин Стоянов – Патрик: Влюбих се в баскетбола като дете, така е и до днес

Коментари

Новини Варна