IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Спорт
12:23 | 20 февруари 2020
Обновен: 15:27 | 27 март 2024

ВИП гости на SENSHI водят семинар за KWU International Professional league

Планирани са общо 7 тренировки във Варна

По материала работи: Борис Проданов
ВИП гости на SENSHI водят семинар за KWU International Professional league

От днес следобед във Варна започва международният семинар KWU International Professional league. Той ще се проведе до 23 февруари в Двореца на културата и спорта във Варна, непосредствено преди петото издание на бойната гала SENSHI. Семинарът е насочен към инструктори, състезатели и съдии и ще бъде по правилата на Международната професионална лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League). Успешно преминалите обучението ще получат диплома, съобщава boec.bg.

 

По време на семинара са планирани общо 7 тренировки, като три от тях са по иайдо. Останалите ще бъдат водени от ВИП гости и световни бойни легенди в лицето на холандските величия Ернесто Хуст, Петер Артс и Семи Шилт, както и сериозното руско присъствие на шихан Рамил Габасов и шихан Александър Пичкунов, и не на последно място българското участие от страна на шихан Иво Каменов – изпълнителен директор на Международната професионална лига на Световния киокушин съюз и председател на Националната асоциация на бойните спортове в България, и шихан Асен Асенов – член на УС на Българската карате киокушин федерация и първият златен медалист от Европейско първенство по киокушин за България.

 

В петък ще бъде проведен и Съдийски семинар, който ще бъде воден от шихан Рамил Габбасов, шихан Александър Пичкунов, шихан Асен Асенов и семпай Николай Атанасов.

 

Елитната бойна гала SENSHI 5 в събота от 19 ч. в зала "Конгресна" на ДКС във Варна ще предложи на феновете общо 9 мача в стиловете KWU SENSHI, KWU Full Contact, WAKO PRO K-1, WAKO PRO Low kick. Цялата гала може да гледате безплатно по международната онлайн телевизия FITE.TV, както и на www.boec.com.

 

Билетите за SENSHI 5 вече са в продажба и са с цени 10 и 20 лв. За повече информация относно SENSHI, следете уебсайта www.senshi.com, както и социалните мрежи на веригата https://www.facebook.com/senshigala/ и https://www.instagram.com/senshi.gala/

 

Прочетете още: Официалният кантар на SENSHI 5 ще бъде в петък във Варна

Коментари

Новини Варна