IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Свят
22:02 | 1 април 2018
Обновен: 08:01 | 25 април 2024

Кралското семейство присъства на Великденската служба в Уиндзор

Повечето от членовете на британското кралско семейство извървяха разстоянието от замъка до параклиса

По материала работи: Борис Проданов
Кралското семейство присъства на Великденската служба в Уиндзор

Британската кралица Елизабет Втора, принц Уилям, съпругата му Кейт Мидълтън и други членове на кралското семейство се събраха на великденска църковна служба в параклиса "Сейнт Джордж" в Уиндзор, предаде АП.

 

Принц Уилям и съпругата му пристигнаха с няколко минути закъснение. Кейт е бременна с третото им дете и се очаква то да се роди през месеца. Принц Хари и годеницата му, американската актриса Меган Маркъл, не присъстваха. Представители на двореца казаха, че двойката има лични планове за почивните дни. Двамата ще сключат брак в параклиса "Сейнт Джордж" на 19 май.


Отсъстваше и принц Филип. 96-годишният съпруг на кралицата се оттегли от обществените си ангажименти и се появява на събития по-рядко. Повечето от членовете на британското кралско семейство извървяха разстоянието от замъка Уиндзор до параклиса, но 91-годишната кралица пристигна с автомобил, както и Уилям и Кейт.

novini.bg

Коментари

Новини Варна