IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Свят
16:47 | 23 май 2018
Обновен: 10:56 | 26 април 2024

В Германия започнаха да поставят знаци "Забранено за дизели"

Към началото на 2018 г. в Хамбург са регистрирани 264 000 превозни средства с дизелови двигатели

По материала работи: Слав Велев
 В Германия започнаха да поставят знаци "Забранено за дизели"

Хамбург въвежда частично ограничение на движението на автомобили с дизелови двигатели от 31 май, съобщават от кметството на града. Това е първото изпълнение на решението на Федералния административен съд на Германия за забрана на превозни средства с нафтови мотори в населени места заради негативното им влияние върху околната среда.

 

От хамбургското кметство уточняват, че засега мярката засяга само два участъка от улица "Алтон Норд". Забраната важи за всички дизелови автомобили, които не покриват стандарта Евро-6. Миналата седмица са поставени и съответните пътни знаци и указателни табели.

 

Към началото на 2018 г. в Хамбург са регистрирани 264 000 превозни средства с дизелови двигатели, 96 000 от които отговарят на нормата Евро-6. Това означава, че близо 168 000 жители на града няма да могат да карат колите си в зоната на забраната.

 

fakti.bg

 

Четете още: 

Коментари

cuuhodiyirak ( преди 3 години )
http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ - Amoxil Causes Gallstones 18 fpj.grgc.chernomore.bg.qrt.ra http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
aojerev ( преди 3 години )
http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ - 18 Amoxicillin nzm.glqn.chernomore.bg.rnp.qr http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна