IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Телевизия Черно море
14:56 | 16 януари 2020
Обновен: 00:37 | 8 март 2024

Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 17 януари 2020-а

Само по тв "Черно море"

По материала работи: Борис Проданов
Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 17 януари 2020-а

В „Утро в нашия град“ на 17 януари очаквайте:


*Ще има ли нова "детелина" на магистрала „Хемус“ при Игнатиево и какво се случва с проектът за създаване на нова бизнес зона в община "Аксаково", ще разберем от кмета инж. Атанас Стоилов.


*"Да направим Варна по-чиста и приветлива" - една полезна инициатива, която организира доброволци в социалните мрежи. Повече за каузата и хората, които почистват всяка неделя нашия град, ще научим от организаторите Стефан Крачунов и Анна Симеонова.


*В минутите за култура ще видите срещата на Кирил Аспарухов с оперната певица Даниела Димова, директор на Театрално-музикален продуцентски център – Варна.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефони линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна