IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Новини Варна
12:29 | 3 юни 2017
Обновен: 15:53 | 12 май 2024

Демонстрация на военна и полицейска техника край Морска гара Варна

Благотворителна демонстрация в памет на всички служители от структурите на МВР, Министерство на правосъдието и Министерство на отбраната

По материала работи: Слав Велев
Демонстрация на военна и полицейска техника край Морска гара Варна

За осма поредна година във Варна се провежда благотворителен концерт и демонстрация на полицейска и военна техника в помощ на децата на загинали служители от структурите на МВР, Министерство на правосъдието и Министерство на отбраната.

 

 

Инициативата се проведе с благословението на Варненския и Великопреславски митрополит Йоан (вляво). Съорганизатори на събитието са ВМС. 

 

Морска гара Варна събра стотици варненци, сред които и семейства на загинали по време на изпълнение на служебния си дълг служители на реда.

 

Децата имаха възможност да се качат на всеки един от специализираните автомобили и да пробват предпазната полицейска екипировка.

 

Инициативата стана факт с подкрепата на Областна дирекция на вътрешните работи във Варна.

 

Миналата година събраните средства от кампанията надхвърлиха 10 000 лв.  Те бяха разпределени между 20 деца, две от които са загубили и двамата си родители.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна