IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
ТВ-видео
19:38 | 6 декември 2019
Обновен: 17:37 | 17 април 2024

Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 9 декември 2019

Само по ТВ „Черно море“

По материала работи: Пламен Янков
Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 9 декември 2019

В „Утро в нашия град“ на 9 декември очаквайте:

 

Безплодието при младите двойки – един от големите проблеми в съвременното общество. Кои са причините и основните методи на асистираната репродукция? И още - за предизвикателствата и проблемите пред родилната помощ у нас, говори управителя на варненската АГ болница проф. Емил Ковачев.


Как да станем по-добри лидери и да развием комуникативните си умения? Разговор с основателя на първия Черноморски клуб за преподаване на публично говорене и лидерски умения “Varna Toastmasters” Борис Ботев.


В минутите за култура ще видите разговора на Кирил Аспарухов с актьорите от Разградския театър Таня Карбова, Мариела Топалова, Даниел Найденов и Елена Петрова за постановката „Търновската царица“.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директната ни телефона линия 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна