IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Начало
16:05 | 4 септември 2014
Обновен: 15:15 | 16 април 2024

Пари и ценности за 1 млн. взети от обрания трезор в София

Пари и ценности за 1 млн. взети от обрания трезор в София

По материала работи: Ставри Таргов
Пари и ценности за 1 млн. взети от обрания трезор в София

Около 1 милион лева са откраднатите пари и ценности от трезора в столичния квартал "Лозенец", в който клиенти откриха, че касетките им са празни в началото на месец юли. До момента няма задържани по случая, съобщи БНР.

Седем са ощетените клиенти, стана ясно, след като са извикани всички собственици и те са проверили дали не са станали жертва на неизвестните крадци. Разследването по случая продължава.

Разпитват се хора, за които се смята, че имат нещо общо със странния случай. Липсващите ценности бяха открити, без да има сигнал за нападение, обир или въоръжен грабеж.

Полицията работи основно по версията, че в случая става дума за участие на вътрешен човек, подправени ключове или крадци, които са се представили за клиенти на трезора.

Разпитани са и част от жертвите на обира, за които стана ясно, че не са подали близо 20 дни сигнал в МВР, при положение че са знаели за кражбата, съобщи Dnes.bg.

Черно море

 

Коментари

Новини Варна