IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Начало
19:36 | 18 май 2014
Обновен: 01:30 | 27 април 2024

Морето изхвърли тялото на Валя

Морето изхвърли тялото на Валя

По материала работи: manager
Морето изхвърли тялото на Валя

Трупът е в напреднал стадий на разложение, риби яли от тялото

Морето изхвърли тялото на Валя, съобщи Флагман. Трупът е разкъсан и заклещен в тетраподите на вълнолома в Бургас. Тридесет и три дни след изчезването на 24-годишната Валентина Иванова случаен минувач се натъкна на разложено женско тяло днес. Той го забелязал, докато се разхождал около 18,30 часа на вълнолома край яхтеното пристанище в Бургас, близо до Морска гара.
Източник от Първо РУП Бургас съобщи пред Флагман.бг, че е много висока степента на вероятност разложените останки да са на стоматологичната сестра.
Мястото при вълнолома се намира на около 2 км южно от Мостика, откъдето се предполага, че Валя е скочила в нощта на самоубийството й. Покачилата се през последните 3 дни температура на морската вода, която сега е около 15 градуса, вероятно е ускорила изплуването на тялото, което е било отнесено от подводните течения в тази посока. Районът около Пристанище-Бургас е заварден от полицаи, жандармерия и гранична полиция и достъпът до него е невъзможен, вероятно за да не бъдат публикувани кадри от събирането на останките
Линейка на МБАЛ-Бургас е откарала останките от женско тяло в 21.40 часа.
„Не можем да кажем дали това е Валентина Иванова и не бива да избързваме, въпреки че частите от тялото определено са на жена на възраст между 20 и 30 години. Утре ще бъде взета проба за анализ на ДНК и едва след като получим резултата, ще можем да кажем със сигурност, че това е изчезналата на 15 април т. г. млада жена“, каза източник на Флагман.Бг, пряко свързан с разследването. Части от дрехите и плътта са отхапани от риби, добавя той.

Коментари

Новини Варна