IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Начало
15:05 | 27 септември 2014
Обновен: 01:56 | 1 май 2024

Търсят мъж, убил жена си с моторна резачка

Търсят мъж, убил жена си с моторна резачка

По материала работи: Пламен Янков
Търсят мъж, убил жена си с моторна резачка

Полицията в Пазарджик издирва 38-годишен мъж, за убийство на съпругата му. Тялото на 28- годишната жена е открито преди няколко часа, след щателно претърсване на района, съобщи говорителят на полицията Мирослав Стоянов.

Вчера следобяд двамата съпрузи са излезли от дома си в Боримечково и са отишли в гората за дърва. След като не се върнали, техни близки подали сигнал в полицията. Веднага е бил сформиран екип за издирване с участието на полицаи от цялата Областна дирекция. Става дума за жестоко убийство с бензинова резачка., уточняват разследващите.

Семейството има две малки деца и Боримечково е шокирано. Предполага се, че 38 - годишният мъж в момента се укрива в гората. Районът е отцепен . В момента около 80 полицаи претърсват Средна гора в района на панагюрското село Боримечково. Полицията предупреждава , че мъжът е изключително агресивен, затова не се препоръчват контакти, в случай на евентуална среща с него.

Коментари

Новини Варна