IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Начало
14:44 | 8 януари 2014
Обновен: 09:29 | 22 април 2024

Култови заглавия в афиша на театъра през януари

Култови заглавия в афиша на театъра през януари

По материала работи: Златина Добрева
"Измяна" е първата премиера на Драмата тази година

Януарската програма на Драматичен театър „Стоян Бъчваров“ включва 10 любими на варненската публика заглавия. Сред тях е култовият спектакъл „Ричард III” от Уилям Шекспир, който бе отличен с 3 награди „Икар“ през 2012 г. Варненци ще могат да видят постановката на Пламен Марков на 30 януари. В афиша на театъра е и най-новата постановка „Ревизор“. Тя ще се играе на 24 януари.
3 пъти този месец ще бъде поставен спектакълът „Паметта на водата“ от Шийла Стивънсън – на 13, 22 и 31 януари. Постановката е на Стоян Радев. Варненци ще се наслаждават и на хумор по френски с „Оскар“ на Жан Ален на 14 януари. Спектакълът „Гимнастика за бременни“ ще събира овации на 15 януари, а на следващия ден ще видим „Урбулешка трагедия“. В афиша на Драмата са включени още заглавията „Талантливият мистър Рипли“, „Канкун“, „Вуйчо Ваньо“ и  „Дамски шивач“. Те ще бъдат поставени съответно на 21, 23, 27 и 28 януари.

Коментари

Новини Варна