IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Начало
14:09 | 10 януари 2014
Обновен: 00:47 | 15 май 2024

Слух за посещение на Сидеров вдигна на крака полицията във Варна

Слух за посещение на Сидеров вдигна на крака полицията във Варна

По материала работи: Златина Добрева
Слух за посещение на Сидеров вдигна на крака полицията във Варна

Слух, че лидерът на „Атака“ Волен Сидеров е пристигнал във Варна, вдигна на крак полицията и жандармерията в морския град. От сутринта до ранния следобед сградата на Областната дирекция на МВР бе под засилена охрана заради очаквано посещение на депутата. От пресслужбата на силовото ведмоство коментираха, че са запознати с посещението на Сидеров от медиите, но няма разпоредени специални дейности в тази връзка. „Присъствие на полицейски части около сградата на ОДП има, но то е свързано с рутинни дейности“, заяви в отговор на отправено питане пресаташето на полицията Ивана Милева.
Лидерът на „Атака“ е разследван за посегателство над полицай на летище Варна в понеделник вечерта. По информация, разпространена в медиите, Сидеров е пристигнал в морския град с кола в четвъртък късно вечерта. Служебните автомобили, с които се придвижва депутатът, бяха забелязани на паркинга на централен варненски хотел, пред който кръжаха и екипи на партийната телевизия на Сидеров. Лидерът на „Атака“ не бе забелязан лично, но слуховете, че е във Варна се засилиха, когато той не се появи на организирания от него протест пред американското посолство в София.
По информация на активист на „Атака“, възможно е лидерът на партията да остане още ден във Варна, като е много вероятно той сам да потърси медиите за коментар.
Слав Велев

Коментари

Новини Варна