IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Начало
14:53 | 4 март 2014
Обновен: 00:48 | 26 март 2024

Силно представяне на грации от "Чар-ДКС"

Силно представяне на грации от "Чар-ДКС"

По материала работи: Борис Проданов
Силно представяне на грации от "Чар-ДКС"

Симона Дянкова от "Чар-ДКС" завоюва 2 бронзови медала в многобоя и на финалите с националния отбор – жени, ансамбъл. Това се случи на турнира от сериите "Гран при" в Москва.
За Симона беше дебют с националния отбор в голяма междунаордна надпревара. Старши треньор на ансамбъл жени е Ина Ананиева, пом. треньор и съдия е Даниела Велчева.
Симона Дянкова е от 13 години състезателка на клуба и вече е студентка в НСА. Сега надеждите са тя да запази мясткото си в основния състав.
Катерина Маринова при девойките игра много силно и след обръч и топка беше с втори резултат, но след грешка на лента се класира на шесто място в многобоя.
Личен треньор и на двете състезателки е Филипа Филипова, която съдийства за България при жени -и ндивидуално. С нейна помощ българката Невяна Владинова от "Левски" успя да завоюва престижното 14-о място и се класира на 2 финала - 4-о място обръч и 6-о място топка.

Коментари

Новини Варна