IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Начало
14:37 | 6 февруари 2014
Обновен: 21:43 | 15 април 2024

“Морето” търси реванш от “Ямбол”

“Морето” търси реванш от “Ямбол”

По материала работи: Борис Проданов
“Морето” търси реванш от “Ямбол”

"Тимът на “Ямбол” е съставен от млади момчета, български състезатели, които играят с голямо сърце. Мисля, че мачът ще е много тежък. Не може да има никакво подценяване. “Ямбол” ни победи във Варна и имаме да се реваншираме", заяви за клубния сайт треньорът Денислав Коцев.
Той коментира и контролите в паузата.
"Целта на изиграните 2 проверки по време на паузата за “Черно море - Порт Варна” в първенството бе състезателите да са в добро кондиционно състояние, независимо че мачовете не са на нивото на срещите в НБЛ", каза още Коцев.
Според него с тези 2 двубоя е постигната целта да се задържи формата на баскетболистите.
"В двата мача срещу Икономическия университет и “Черноморец” (Бс) дадохме възможност да поиграят по-младите състезатели. Милчо Борисов се включи отлично, показа, че има място в отбора и можем да разчитаме на него", коментира още треньорът.
Той обясни, че ако документално всичко бъде готово “Черно море - Порт Варна” ще ползва Борисов в предстоящия мач с “Ямбол”.
Отборът потегля за гостуването си утре в 13 ч. Тимът ще отседне в Сливен. За 19 ч. в петък е предвидена 1 тренировка, а още 1 занимание състезателите ще проведет в събота сутринта.
Срещата “Ямбол” – “Черно море - Порт Варна” е в събота от 18 ч. в зала "Диана".

Коментари

Новини Варна