IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Начало
10:22 | 20 септември 2014
Обновен: 01:21 | 22 април 2024

За 30 минути разпродадоха билетите за „Лудогорец"

За 30 минути разпродадоха билетите за „Лудогорец"

По материала работи: Златина Добрева
За 30 минути разпродадоха билетите за „Лудогорец"

Билетите за сектори А и В за трите мача на "Лудогорец" в Шампионската лига свършиха. Само 30 минути след отварянето на всички каси в София и България, пропуските за най-конвертируемите сектори на Националния стадион се изчерпаха, съобщава Gong.bg.
От спортния сайт припомнят, че блок 32 в сектор В бе затворен от УЕФА и логично за него не се предлагат билети. Друга част от сектора пък бе разпределена предварително за притежателите на клубни карти на "Лудогорец" и различните фенклубове в България. Въпреки това, солидна бройка пропуски бе пусната в продажба, но много бързо бе изчерпана.
Същото се отнася и за талоните в сектор А, които са и най-скъпи. В момента се предлагат пропуски за сектори Б и Г, като интересът продължава да бъде изключително сериозен и съществува вариант и двата най-големи сектора на Националния стадион да бъдат продадени, ако не до края на деня, то поне в рамките на 72 часа.
Все още има билети за сектори "Лъвчетата", които са клетките, свързващи централните сектори с тези зад вратите.
Ръководството на шампионите днес пусна в продажба пакетните билети за трите мача. По всичко личи, че срещу "Реал Мадрид", "Базел" и "Ливърпул" Националния стадион "Васил Левски" ще бъде препълнен.
Ако все пак останат някакви талони за индивидуална продажба, те ще бъдат пуснати на 25 септември, като ще са само за битката с европейския клубен шампион на 1 октомври. За другите мачове ще се продават малко преди началото им, ако има останали бройки.

Коментари

Новини Варна