IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Начало
08:59 | 21 септември 2014
Обновен: 19:15 | 25 април 2024

Ръгби-клуб "Варна" записа ново поражение

Ръгби-клуб "Варна" записа ново поражение

По материала работи: Борис Проданов
Старшата на „Варна” играе за ръгби-титлата

Ръгби-клуб „Варна” претърпя трета загуба в държавното първенство за мъже по ръгби 15. Момчетата на Пламен Киров паднаха с 10:16 като домакини на „Локомотив” (София). Двубоят се игра на стадион „Локомотив”, а варненци бяха без контузеният национал Радослав Дамянов и травмираният титуляр Никола Петров. Те пострадаха в двата мача с „Валяците” (Перник) преди седмица. Не игра и французинът Жан Баптист Алмераз, който също не е напълно здрав.
„Варна” дръпна с 3:0 след наказателен удар на Стефан Пенчев След 2 есета обаче „железничарите” обърнаха резултата. След почивката се стигна до изравняване, но гостите се отчетоха с още 6 т. и ликуваха.
Наставникът на „Варна” Пламен Киров не скри разочарованието си от поражението. В хода на мача се контузи и Мануел Поповски, който е аут за следващия мач с НСА.
Така „Варна” се закотви на последното 4-то място в групата с 3 поражения от 3 срещи. На 28 септември (неделя) в 10 ч. в столицата започва мачът на варненци, които гостуват на НСА.

Коментари

Новини Варна