IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
България
10:10 | 22 ноември 2014
Обновен: 23:31 | 22 април 2024

Оборудват патрулките с камери и джипиеси

Ставал съм жертва на престъпление, сподели вътрешният министър Вучков

По материала работи: Златина Добрева
Оборудват патрулките с камери и джипиеси

Когато пътен полицай спира за административна проверка, върху автомобила на МВР ще бъде монтирана камера - само тогава може да се направи административна проверка и само тогава тя ще бъде разрешена, заяви вътрешният министър Веселин Вучков пред Нова тв. Първоначално ще имаме по 5-10 оборудвани патрули, до Нова година по 20. Трябват ни 200 оборудвани патрули, които ще са пръснати по страната. Няколкостотин джипиеса ще монтираме и във всеки момент ще знаем къде е автомобила на КАТ, обеща вътрешният министър.
Ставал съм жертва на престъпление. 2008 г. ми откраднаха колата пред блока. Колегите ми не намериха колата, след половин година успях да си взема обезщетението и да си купя настоящия ми автомобил, сподели Вучков.
Той заяви, цитиран от trud, че не иска да бъде в сянката на Цветан Цветанов. Не може да се отрече, че тогава много често едни полицейски акции се превърнаха в медийни шумотевици. Сега няма да се измислят операции, искам да се работи само с прокуратурата, каза Вучков.

Коментари

Новини Варна