IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
България
14:46 | 25 декември 2020
Обновен: 12:49 | 25 април 2024

Премиерът: Навсякъде в Родопите се строи, направеното остава (ВИДЕО)

"Мощно строителство тече и в Северозападна България ", добави Борисов

По материала работи: Слав Велев
Премиерът: Навсякъде в Родопите се строи, направеното остава (ВИДЕО)

Премиерът Бойко Борисов продължи с обиколката си из страната на Коледа. Борисов избра на празника да посети Родопите.

"Родопите са основен приоритет. Навсякъде в Родопите в момента се строи - пътища, детски градини, училища, пречиствателни станции, сепариращи инсталации, така че това прекрасно място в Бълагрия да се чисто, да могат не само местните жители, но и туристите да си почиват", изтъкна премиерът и допълни, че направеното остава, приказките на опонентите ще заминат.

 

Премиерът каза също, че тече мощно строителство и в Северозападна България - пътя Видин-Монтаната, Ботевград-Мездра, "Хемус" се строи активно.

 

"Към всички еднакво отношение имам - християни, мюсюлмани. На моите опоненти им казвам, че няма град или село без джамия в Родопите", каза още Борисов по повод смесеното население в региона.

 

Премиерът се срещна и с възрастни хора от региона. Той се поинтересува дали получават допълнителните 50 лв. към пенсиите си и ги информира, че и през януари ще ми добавки.

Коментари

Новини Варна