IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
България
12:45 | 3 март 2021
Обновен: 21:09 | 27 март 2024

Управляващите у нас не намериха общ език дори на Националния празник

Знамето в София, караулът на Шипка. Борисов по задачи, Радев и Караянчева пак се захапаха

По материала работи: Слав Велев
Управляващите у нас не намериха общ език дори на Националния празник

Управляващите и президентът не намериха общ език дори на 3 март. Искрите между тях прехвърчаха и на Върха на свободата – Шипка, пише "Стандарт".

С 10 минути разлика се проведоха церемонии по вдигане на националния трикольор в София и приемането на почетния караул на Шипка. Пред Паметника на незнайния войн в столицата бяха вицепремиерите Красимир Каракачанов и Марияна Николова, както и вицепрезидентът Илияна Йотова. Румен Радев отиде на Шипка, където прие почетния караул. Още от предния ден прессекретариатът му обяви, че той ще е на Шипка в 11,10 ч. – когато в София свършва тържественото преминаване на почетните роти.

Дори на Националния празник 3 март Радев избра да прокарва разделителни линии. Той умишлено се размина на върха с председателя на НС Цвета Караянчева.

Властта отново се опита да постави под карантина националната ни памет, но българите са тук, каза Радев, хапейки отново политическите си противници.

 

Коментари

Новини Варна