IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
България
16:40 | 26 май 2021
Обновен: 14:42 | 23 април 2024

Трагедия в Монтанско: Баща уби сина си, майката почина от видяното

Жестоко убийство е станало във вторник вечерта в село Смоляновци

По материала работи: Слав Велев
Трагедия в Монтанско: Баща уби сина си, майката почина от видяното

Жестоко убийство е станало във вторник вечерта в монтанското село Смоляновци. Разярен 73-годишен баща е прострелял и забил нож в сърцето на сина си, съобщават от ОД на МВР.

Кървавата сцена се е разиграла около 22:30 ч. Тогава в полицията в областния град е получен сигнал за скандал. При посещение на място служители на участък Огоста при РПУ в Монтана установили, че след семеен скандал 73-годишният баща прострелял в коляното с нерегистрирана ловна пушка 47-годишния си син, след което го пробол с нож в сърцето.

Синът починал на място. До него е открито тялото на 70-годишната му майка без видими следи от насилие. Предполага се, че е починала шокирана от ужасяващата гледка на убийството на сина ѝ.

Майката е имала сърдечни заболявания и диабет. 73-годишният баща е задържан, като е направил пълни самопризнания. Използваните от него оръжия – самоделна пушка и нож, са иззети, пише "24 часа".

По случая са назначени експертизи. Образувано е досъдебно производство по НК, действията се наблюдават от окръжната прокуратура в Монтана.

Коментари

майка на 5 годишен с ( преди 2 години )
Аз съм от бг мама и съм потресена от хората,които си бият децата или ги малтретират.Не мисля,че който и да е родител нормален де ще си бие детето
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 2 rate up comment 0
Новини Варна