IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
България
12:00 | 23 юни 2021
Обновен: 17:52 | 16 април 2024

Дрогиран с катафалка уби туристка

Инцидентът е станал в центъра на Сапарева баня

По материала работи: Слав Велев
Дрогиран с катафалка уби туристка

Снимката е илюстративна

30-годишен дрогиран водач на катафалка, блъсна туристка, която почина на път за болницата. Инцидентът става във вторник следобед, малко преди 15 часа на улица „Германея“ в центъра на Сапарева баня. В този момент младият мъж връщал на заден ход, когато помита жената, предаде "Монитор".

„Момчето много се притесни, веднага слезе и тръгна да търси помощ. Жената беше цялата в кръв. Разбрахме, че е дошла в града на почивка. Тя е от Банкя. Никой не е искал да стане така, но ето- жената си отиде по нелеп начин“, коментираха жители на Сапарева баня. Веднага след инцидента на място е пристигнал екип на полиция и Спешен център.

Жената е починала от раните си по време на транспортирането й към здравно заведени. Тялото й е закарана за аутопсия в Кюстендил, уточниха от пресцентъра на ОДМВР – Кюстендил. 30-годишният водач е тестван за алкохол, като пробата е отрицателна. За разлика от нея обаче тестът за дрога е дал положителен резултат на амфетамин. Младият мъж е задържан е с полицейска заповед в ареста на РУ - Дупница. По случая е образувано досъдебно производство в РУ - Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

В Сапарева баня коментират, че водачът се казва Радослав. През деня работил като шофьор, а нощно време за като диджей в различни заведения. Само няколко часа след този нелеп инцидент в Дупница също възниква катастрофа с пострадал пътник. ПТП става между лек автомобил „Пежо“ и бмв. Възникнал е на кръстовището, образувано от улиците „Бузлуджа“ и „Цар Симеон Велики“. 45-годишният водач на беемвето е отнел предимство на пежото, управлявано от 34-годишна жена, след което се ударил. Пострадал е пътник, който се е возил на задната седалка.

Коментари

Новини Варна