IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
България
09:40 | 15 септември 2021
Обновен: 10:02 | 29 март 2024

Слави сравни Дончева с "жълт вестник". Предрече: Няма да види повече НС!

Юристът обвини Трифонов, че не взема решенията си сам, а някой му ги спуска

По материала работи: Слав Велев
Слави сравни Дончева с "жълт вестник". Предрече: Няма да види повече НС!

С жълт вестник сравни зам.-шефката на парламента Татяна Дончева лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в публикацията си във фейсбук. Поводът бе вчерашното й телевизионно интервю.

По-рано Дончева обяви, че не си спомня да е си е драскала на листче, докато е била в кантората на депутата от ИТН Радостин Василев. Освен това тя обвини Трифонов, че не взема решенията си сам, а някой му ги спуска. 

Ето какво написа той във Фейсбук: Гледах на живо предаването на Цветанка Ризова по bTV, в което гост беше Татяна Дончева. Всъщност, не беше на гости Татяна Дончева. Беше на гости вестник "Шок". Не - "Уикенд" беше. Не, не, вестник "Папараци" или вестник "Сензация". Абе, де да знам, един от тия беше. Защото заместник-председателят на парламента не може да гостува в национална телевизия и да говори такива лъжи и обиди. Без факти. Без доказателства. Без морал. Жълти. Гнусни. Унизителни. Защото, ако приема факта, че не жълт вестник, а заместник-председателят на парламента говори по подобен начин, трябва да приема, че ние сме избрали жълт вестник за заместник-председател на парламента. А това не говори добре за нас. Но Татяна Дончева няма да бъде повече заместник-председател на парламента, даже няма да бъде депутат в парламента, защото няма да я изберат на следващите избори. Което говори добре за нас.

Коментари

Новини Варна