IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
България
11:00 | 19 септември 2021
Обновен: 20:55 | 28 април 2024

Кметове от цяла България "акостират" в "Албена"

НСОРБ провежда общо събрание от днес до 21 септември

По материала работи: Слав Велев
Кметове от цяла България "акостират" в "Албена"

Кметове от цяла България акостират в "Албена". Курортният комплекс е домакин от днес до 21 септември на 34-тото Общо събрание на Националното сдружение на общините в Република България, съобщават от сдружението.

Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични изисквания, като достъп до форума ще се осигурява след представяне на сертификат за завършен етап на ваксинация, сертификат за преболедуване на COVID-19 или отрицателен тест.

Програмата включва Икономически форум, дискусия по проблемите на децентрализацията и Форум за зелени политики, част от Конференцията за бъдещето на Европа.Форумът събира кметове, председатели на общински съвети, съветници и ключови експерти от общините с представители на законодателната, изпълнителната власт, дипломати, партньори от страната и чужбина.

Част от форума е церемонията по връчване на наградите на НСОРБ и изложение на фирми, чиято дейност е свързана с функциите и работата на общините. В рамките на Годишната среща на местните власти ще се състои и Общото събрание на НСОРБ.

  

Коментари

Новини Варна