IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Новини Варна
12:15 | 25 юли 2021
Обновен: 05:03 | 29 април 2024

Има ли безплатен паркиркинг на Албена?

От вчера обаче в комплекса бяха активирани „зелените зони“

По материала работи: Слав Велев
Има ли безплатен паркиркинг на Албена?

Възможно ли е в Албена да се паркира изгодно или дори безплатно. Този въпрос си задават много варненци и добричлии, които искат да отидат на плаж в близкия курорт и да се възползват от ниските цени на чадър и шезлонг от по 1 лев, пише "ПроНюзДобрич".

От вчера обаче в комплекса бяха активирани „зелените зони“ за паркиране, като цената за престой между 30 минути и 24 часа е 20 лева в събота и неделя, и 10 лева – в делничен ден.

„Искате ли да спестите или изобщо да не плащате паркинг в Албена? Тогава ви съветваме да ползвате паркинг “Лазур”, който винаги е безплатен“, съобщават от туристическия комплекс.

Освен това, срещу само 5 лв. за цял ден може да се паркира автомобил и на паркинг “Автогара”, който се намира от дясната страна, на входа на ваканционното селище.

„Старанието да ограничим присъствието на моторни превозни средства в Албена е част от Зелената ни мисия, за да запазим това невероятно място, винаги чисто и красиво за нашите гости“, посочват от курорта.

Коментари

Новини Варна