IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
България
17:00 | 26 септември 2021
Обновен: 22:38 | 23 април 2024

И Марешки се регистрира в ЦИК, ще играе сам

ПП „Воля“ ще участва самостоятелно в изборите 2 в 1 през ноември

По материала работи: Слав Велев
И Марешки се регистрира в ЦИК, ще играе сам

ПП "Воля" на Веселин Марешки ще участва на изборите 2 в 1 през ноември самостоятелно. Подадохме документите в ЦИК за регистрация за предстоящите избори – и парламентарни, и президентски. „Воля“ ще участва самостоятелно, не в коалиция в тези избори, съобщи на излизане от ЦИК Пламен Христов от партията, предаде "Дарик".

Христов каза, че ще издигнат тяхна кандидат-президентска двойка. „Верни на себе си и по отношение на листите, и за кандидат-президентска двойка ще заложим на хора, които са успели в обществото, доказали качествата си. Смятам, че вече се нагледахме на неопитни политици, които в рамките на една година ни доведоха до трети избори“, посочи той.

Имената на кандидат-президентската двойка ще бъдат обявени „съвсем скоро“.

Колкото до това дали ще успеят да влязат в следващия парламент, Пламен Христов заяви, че партията е мобилизирана и техните поддръжници, симпатизанти са твърдо амбицирани този път да успеят.

„Всички видяха, че в коалиция ние не успяхме да постигнем по-добър резултат, отколкото сами. Така че смятам, че сега когато се явяваме сами със собствените сили и със собствените идеи, които нашите симпатизанти добре познават, мисля че ще имаме по-добър успех“, заяви той.

Коментари

rardvok ( преди 2 години )
https://***.hobowars.com/game/linker.php?url=http://americanperimetertrailproject.weebly.com/ Free PSN Codes List 2022Free PSN Codes Giveaway
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна