IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
България
15:45 | 25 октомври 2021
Обновен: 12:26 | 29 април 2024

Алекса: Денис бе обзет от мрачни мисли

„Почивай в мир, любов моя! Обичам те!“, написа тя в Инстаграм

По материала работи: Слав Велев
Алекса: Денис бе обзет от мрачни мисли

Алекса Ангелова, приятелката на трагично загиналия поп-фолк певец Денис Теофиков, проговори след новината за смъртта му.

„Почивай в мир, любов моя! Обичам те!“, написа тя в Инстаграм под черно-бяло видео, заснето с Теофиков.

Ангелова сподели и разочарованието си от непотвърдените версии около кончината на Денис, като част от теориите включваха употреба на наркотици и напрежение между него и близките му в професионален и личен план.

„Как не ви е срам?! Как няма грам доброта във вашите сърца? Преди три дни сподели, че не е добре и че го обземат мрачни мисли. Всичките негови близки бяхме до него и не го оставихме и за секунда! Всеки един от нас се бореше да му помогне и правехме всичко, което беше по силите ни! Не съдете хората, без да ги познавате и да знаете цялата истина! Обичахме го и ще го обичаме до края!“, каза Ангелова.

Три версии има за смъртта на тийнидола в попфолка Денис Теофиков. Разследва се дали това е убийство, самоубийство или инцидент, след фаталния случай, в който младата звезда на "Пайнер" полетя от 7-мия етаж на сграда в района на Царско село.

Коментари

Новини Варна