IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
България
12:30 | 28 октомври 2021
Обновен: 20:19 | 28 март 2024

Нови подробности около смъртта на Денис Теофиков, има арестуван

Собственикът и близък приятел на певеца е бил в апартамента по време на трагедията

По материала работи: Слав Велев
Нови подробности около смъртта на Денис Теофиков, има арестуван

Собственикът на апартамента, от който в неделя скочи от 7-я етаж и се самоуби фолк певецът Денис Теофиков, е задържан за притежание на наркотици, съобщиха от МВР. При огледа на жилището в района на царско село криминалистите открили 18 топчета трева. Затова задържали 21-годишния Анжел Станков.

Той е обвинен за държание на наркотични вещества, а във вторник Софийският районен съд го е оставил за постоянно в ареста, съобщи "24 часа". Поклонението ще се състои този петък в 12 ч. в новия парцел на Централни софийски гробища. Новината бе съобщена от Роксана, която е сред близките приятели на семейството му. Тя публикува некролога му, като отправи прощални думи към младия певец

"На този етап работим по няколко версии", лаконични бяха от полицията и отказаха да предоставят допълнителни подробности за ареста на Танков, но потвърдиха за задържането му, пише lupa.bg, позовавайки се на свой източник в МВР.

Според източника, Анжел Танков е бил задържан с мотив, че в апартамента, в който той живее в "Цариградски комплекс" в столичния квартал "Дружба" и от който е полетял от високо певеца Денис Теофиков, е открита дрога. Полицаите са намерили 1 грам кокаин, около 2 грама амфетамини, както и 18 топчета тревиста маса, която при полевия тест е реагирала на марихуана. Младият мъж се държал неадекватно, очевидно под влияние на наркотици. Станало ясно, че родителите му са собствениците на апартамента, в който е станал инцидента. 21-годишният Анжел живеел там и редовно правел безпаметни партита. Някои дори смятат, че е дилър на наркотици.

Денис Теофиков е бил близък приятел на младежа. Той е отишъл в дома му в събота вечерта заедно с приятелката си, с която се скарват. Не е ясно кое е довело до скачането му от 7-ия етаж. Появи се и версия, че младата звезда на фолка може и да е блъснат от високо.

Коментари

Новини Варна