IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
България
12:00 | 13 ноември 2021
Обновен: 03:09 | 25 април 2024

Откриха изчезналата Евгения Владимирова, мъртва

Мъжът й я убил, свекър й я напъхал в куфар и метнал в езеро до Перник

По материала работи: Слав Велев
Откриха изчезналата Евгения Владимирова, мъртва

Снимка: Ани Петрова и МВР/БНР

Откриха тялото на изчезналата 33-годишна Евгения Владимирова, която бе в неизвестност от октомври тази година, предаде БНР. Жената е била убита, а тялото е било намерено в куфар във водоем край Перник.

За тежкото престъпление е задържан съпругът на жената и баща му. Полицията издирва жена от София в неизвестност от 13 октомври

Към момента не са ясни мотивите.

Евгения Владимирова изчезна в средата на октомври, като според показания на нейни близки пред полицията тя отишла на фитнес.

По случая тече разследване, разпитите продължават. 

По данни на GlasNews.bg, Евгения е била удушена. Мотивите на Орлин Владимиров за жестокото престъпление, са подбудени от ревност. Той знаел за връзка на съпругата му с друг мъж и е планирал деянието.

А за укриване на тялото на жертвата, е помогнал бащата на Орлин - Пламен Владимиров, който е бивш служител на ДАНС, работил е и в следствието.

Убийството е извършено в София, в дома на Евгения и Владимир. Тялото е изнесено в куфар от Пламен и го захвърлил във водоем край Перник. Вчера то бе намерено след близо месец издирване.

Орлин и Пламен са задържани снощи. Разпитана и задържана е била и майката на Орлин, която се смята, че е знаела за престъплението.

Коментари

Новини Варна