IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
България
15:30 | 22 ноември 2021
Обновен: 10:07 | 25 април 2024

Петков и Василев стартират преговорен маратон: Всеки ден, по 6 ч., до събота

Във всяка от дискусиите са поканени да участват по трима експерти

По материала работи: Слав Велев
Петков и Василев стартират преговорен маратон: Всеки ден, по 6 ч., до събота

„Продължаваме Промяната“ започва серия от дискусии по ключови политики с цел изработване на коалиционно споразумение. Във всяка от дискусиите по различните теми са поканени да участват по трима експерти от БСП, „Има такъв народ“ и „Демократична България“. На тях ще бъдат обсъдени основните проблеми на съответния сектор, предложенията и мерките, които се предвиждат според програмите на различните партии. Във всяко от обсъжданията ще участва по един от лидерите на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков и Асен Василев.

Срещите ще бъдат проведени като паралелни дискусии и ще бъдат предавани на живо в страницата на „Продължаваме Промяната“  във Facebook, YouTube и на сайта promeni.bg.  Медиите ще могат да следят дискусиите онлайн.

Така във вторник от 10.00 до 13.00 ч. паралелно ще вървят две дискусии - по енергетика и икономика. От 15.00 до 18.00 са другите две - по транспорт и правосъдие. В сряда (24-ти ноември) идва ред на други четири сектора. Сутринта - отново от 10.00 до 13. 00 ч. - са двете срещи за здравеопазване  и за земеделие, а следобед - образование и електронно правителство.

В четвъртък обсъжданите теми ще са вътрешна сигурност и екология, а следобед - регионално развитие и култура. В петък сутринта идва ред на труд и социални грижи, както и туризъм. А от 15.00 до 18.00 ще се обсъжда между бъдещите партньори национална сигурност и спорт.

 В последният ден - събота - експертите ще нищят от 10.00 до 13.00 ч. финансите, а от 15.00 до 18.00 - международните отношения.

Коментари

Новини Варна